Stichting Goede Buren bezorgt de pakketjes met spullen om het huis te verduurzamen gratis rondbrengen in Olst en Wijhe. Martha Beeker en Paul Hendriksen van de stichting konden twee maand geleden al niet wachten en klommen voor de foto vast op de fiets.
Volledig scherm
PREMIUM
Stichting Goede Buren bezorgt de pakketjes met spullen om het huis te verduurzamen gratis rondbrengen in Olst en Wijhe. Martha Beeker en Paul Hendriksen van de stichting konden twee maand geleden al niet wachten en klommen voor de foto vast op de fiets. © Archieffoto Gerard Vrakking

Van 2377 meter tochtstrip tot 300 besparende handdouches: Olst-Wijhe profiteert van gratis energiebesparende producten

Huisbezitters uit de gemeente Olst-Wijhe hebben gretig gebruikgemaakt van de mogelijkheid om gratis energiebesparende producten aan te schaffen. In een maand tijd plaatsten ze zo’n 2000 bestellingen op kosten van de gemeente.

 1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
  Liveblog

  Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

  Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.
 2. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.