De directeuren Oscar Jager (links) en Erwin de Lange in de drukkerij in Raalte.
Volledig scherm
De directeuren Oscar Jager (links) en Erwin de Lange in de drukkerij in Raalte. © Bert Kamp

Veldhuis Media weg uit Raalte, maar: ‘Meppel is ook niet het einde van de wereld’

Drukkerij Veldhuis Media maakte vorige week bekend met de 94 personeelsleden naar een nieuw, groter pand in Meppel te verhuizen. Een grotere bedrijfsruimte vinden in Raalte zelf, bleek niet mogelijk en in Meppel staat een voormalige drukkerij klaar waar de groei ook kan worden doorgezet. Het personeel heeft volgens directeur Oscar Jager geen moeite met de verhuizing. ,,Meppel is ook niet het einde van de wereld.”

1 reactie

 • Van Tongeren

  4 maanden geleden
  Gefeliciteerd Raalte alweer werkgelegenheid vernietigd in de gemeente Raalte …er was eens een wethouder die zei dat we de bedrijven en werkgelenheid in de gemeente moesten proberen te houden dit is de volgende opruiming na de taxi centrale die school ritten zien verdwijnen omdat de gemeente LAKS omgaat met onderzoeken en oplossingen zoeken
 1. Op 83-jarige leeftijd ziet Penninkhof zijn Diepenveense droom uitkomen: ‘Is wel meteen laatste kunstje’
  PREMIUM
  VIDEO
  1

  Op 83-jarige leeftijd ziet Penninkhof zijn Diepenveen­se droom uitkomen: ‘Is wel meteen laatste kunstje’

  Het kostte bloed, zweet en tranen en duurde een jaar of twintig. Ondanks tegenslagen is het Johan Penninkhof (83), bekend van de gelijknamige modeketen, gelukt. In Diepenveen stampte de modekoning een miljoenencomplex uit de grond. Dat is nu klaar. De luxe appartementen zijn verkocht en waar de detailhandel het over algemeen lastig heeft, trekt hij doodleuk vier nieuwe ondernemers naar het dorp. ,,We hebben zelfs huurders afgewezen, Penninkhof volgt echt zijn visie.”

Salland