De directeuren Oscar Jager (links) en Erwin de Lange in de drukkerij in Raalte.
Volledig scherm
De directeuren Oscar Jager (links) en Erwin de Lange in de drukkerij in Raalte. © Bert Kamp

Veldhuis Media weg uit Raalte, maar: ‘Meppel is ook niet het einde van de wereld’

Drukkerij Veldhuis Media maakte vorige week bekend met de 94 personeelsleden naar een nieuw, groter pand in Meppel te verhuizen. Een grotere bedrijfsruimte vinden in Raalte zelf, bleek niet mogelijk en in Meppel staat een voormalige drukkerij klaar waar de groei ook kan worden doorgezet. Het personeel heeft volgens directeur Oscar Jager geen moeite met de verhuizing. ,,Meppel is ook niet het einde van de wereld.”

1 reactie

 • Van Tongeren

  3 dagen geleden
  Gefeliciteerd Raalte alweer werkgelegenheid vernietigd in de gemeente Raalte …er was eens een wethouder die zei dat we de bedrijven en werkgelenheid in de gemeente moesten proberen te houden dit is de volgende opruiming na de taxi centrale die school ritten zien verdwijnen omdat de gemeente LAKS omgaat met onderzoeken en oplossingen zoeken
 1. Zo was een flatje in Hardenberg het distributiepunt voor wietkwekerijen in Oost-Nederland
  PREMIUM

  Zo was een flatje in Hardenberg het distribu­tie­punt voor wietkweke­rij­en in Oost-Nederland

  Een centraal distributiepunt voor de bevoorrading van meerdere wietkwekerijen in Oost-Nederland stond volgens het Openbaar Ministerie in 2017 in Hardenberg. In totaal zes verdachten verschijnen vandaag en morgen voor de strafrechters in het onderzoek met de vreemde naam ‘Honda Civic’, dat draait om de vondst van in totaal vier kwekerijen in Olst, Hardenberg en Staphorst in januari en april 2017.

Salland