Edith Stegeman -Timmers, Gertine Bagerman en Jolanda Greveling (vanaf links) uit Heino zijn een inzameling begonnen om in december een verwendag voor minima voor elkaar te boksen. Inmiddels krijgt ze van allerlei kanten hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Edith Stegeman -Timmers, Gertine Bagerman en Jolanda Greveling (vanaf links) uit Heino zijn een inzameling begonnen om in december een verwendag voor minima voor elkaar te boksen. Inmiddels krijgt ze van allerlei kanten hulp. © Ronald Hissink

Verwendag voor minima in Heino: ‘Een ander helpen kan altijd, in welke situatie je ook zit’

Het oproepje op Facebook van Edith Stegeman-Timmers spreidt zich als een olievlek uit over Salland. De Heinose zamelt verzorgingsproducten en cosmetica in voor een bijzondere verwendag voor minima op 27 november: Mooi met zijn allen. Zowel particulieren als ondernemers dragen graag bij. 

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Salland