Wijhe’92 in betere tijden, toen spelers en supporters uitzinnig waren na de winst op Lochem. De club kampt anno 2020 nog steeds met een bestuursprobleem.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijhe’92 in betere tijden, toen spelers en supporters uitzinnig waren na de winst op Lochem. De club kampt anno 2020 nog steeds met een bestuursprobleem. © Arjan Gotink

Vijf voor twaalf voor omniclub Wijhe’92: geen opvolgers voor interim-bestuur

Het lukt sportvereniging Wijhe’92 maar niet om nieuwe bestuurders voor het algemeen bestuur, voetbal- en handbaltak te vinden. In september loopt de termijn van het interim-bestuur af en opvolgers staan nog niet te popelen het over te nemen.

  1. Uiterlijk 2023 verdwijnen laatste twee onbewaakte overwegen in Deventer
    PREMIUM

    Uiterlijk 2023 verdwijnen laatste twee onbewaakte overwegen in Deventer

    Wandelaars kunnen voorlopig nog hun geliefde rondje maken op landgoed Nieuw Rande. In Diepenveen liggen de laatste twee onbeveiligde spoorovergangen van Deventer. ProRail wil ze sluiten, uiterlijk in 2023. Het bedrijf heeft minder haast dan eerder aangenomen. Waar de gemeente Deventer afwacht, kwamen ze er verderop in Olst-Wijhe en bij ProRail wél uit. Die vergelijkbare wandelovergang wordt beveiligd. ,,Doodzonde als dit rondje in Diepenveen straks niet meer zou kunnen.”

Salland