Vrouw (39) uit Wijhe overlijdt bij auto-ongeluk

video + updateEen 39-jarige vrouw uit Wijhe is vanochtend in haar woonplaats overleden bij een auto-ongeluk. Het ongeval vond plaats in de Luitenant Andersonstraat.

De politie ontving tegen 09.55 uur een melding over het ongeluk. Zij sluit uit dat het voertuig al enige tijd op de weg stond. ,,De melding kwam meteen na de klap. Iemand had de klap gehoord en toen zijn wij er meteen op afgegaan’’, vertelt politiewoordvoerder Jacqueline Rustidge.

Hulpverlening voor de 39-jarige vrouw mocht niet meer baten. De Wijhese was de enige inzittende van het voertuig. Haar nabestaanden werden vervolgens op de hoogte gebracht van het overlijden. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie kwam vervolgens naar de Luitenant Andersonstraat voor onderzoek naar de oorzaak van het fatale ongeluk. 

Onderzoek

De straat gingen urenlang op slot voor het onderzoek naar de toedracht. Politiewoordvoerder Rustidge kan nog geen uitspraken doen over de oorzaak. ,,Het onderzoek is nog bezig. De toedracht is nog niet duidelijk.’’

De politie doet onderzoek naar de omstandigheden waarin het ongeluk kon gebeuren.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek naar de omstandigheden waarin het ongeluk kon gebeuren. © News United

Salland