Secretaris Frank Bom is samen met het bestuur van de Heinose buurtbus naarstig op zoek naar nieuwe chauffeurs. Vanwege medische klachten is er een groot aantal chauffeurs uitgevallen, waardoor er nu een tekort is.
Volledig scherm
PREMIUM
Secretaris Frank Bom is samen met het bestuur van de Heinose buurtbus naarstig op zoek naar nieuwe chauffeurs. Vanwege medische klachten is er een groot aantal chauffeurs uitgevallen, waardoor er nu een tekort is. © Lenneke Lingmont

Water staat tot aan de lippen bij Heinose buurtbus: fors aantal chauffeurs uitgevallen met medische klachten

De Heinose buurtbus zit in de problemen. Zes van de dertig chauffeurs zijn door medische klachten uitgevallen. Nu zijn er te weinig mensen die passagiers uit de dorpen Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem kunnen vervoeren. ,,Voor bepaalde mensen zou het echt een ramp zijn als het stopt.”

0 reacties

  1. Muzikale droom van fusionfan Stanley Dijkhuis komt uit in Raalte: ‘Voelt als kerst, Pasen en Sinterklaas op één dag’
    PREMIUM

    Muzikale droom van fusionfan Stanley Dijkhuis komt uit in Raalte: ‘Voelt als kerst, Pasen en Sinter­klaas op één dag’

    Hij had de tranen in zijn ogen en zat een half uurtje versuft aan zijn bureau. Want een muzikale droom komt uit voor Raaltenaar Stanley Dijkhuis. Na bijna dertig jaar proberen wist hij zijn absolute held te strikken voor een concert in het Raalter HOFtheater. Die held, de Amerikaanse fusionpianist Pat Coil, geeft in maart zijn eerste optreden ooit op Nederlandse bodem.