Nieuwe invulling watertoren blijft steken op terughoudende investeerders. Eigenaren gooien het weer in de verkoop voor iedereen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe invulling watertoren blijft steken op terughoudende investeerders. Eigenaren gooien het weer in de verkoop voor iedereen. © Ronald Hissink

Watertoren Raalte nog niet gevuld: tekoopbord weer in de grond, maar recente plannen ‘in de startblokken’

De toekomst van de Watertoren in Raalte is nog ongewis. Vorig jaar lanceerde HoogWerk ambitieuze plannen om de toren om te toveren tot onder meer een werkervaringsplek voor jongeren. De financiering is echter nog niet rond, dus besloten de eigenaren van het gemeentelijk monument deze week de toren weer voor iedereen in de verkoop te zetten. ,,Als een investeerder zich meldt, kunnen we morgen tekenen’’, zegt onderneemster Geertje Kleine Schaars. 

 1. 
Wethouder over dode weg in Wesepe: ‘Ik ga niet naar de provincie voor een zak geld, gedane zaken nemen geen keer’
  PREMIUM

  Wethouder over dode weg in Wesepe: ‘Ik ga niet naar de provincie voor een zak geld, gedane zaken nemen geen keer’

  Wethouder Marcel Blind van de gemeente Olst-Wijhe is niet van plan om bij de provincie Overijssel aan te kloppen om de doodlopende N348 in Wesepe aan te pakken. Volgens hem is het te lang geleden om daar nog op terug te komen: ,,We praten over besluitvorming van 20 jaar en langer geleden. Leefbaarheid stond toen niet hoog op de agenda. Nu zou daar meer ruimte voor zijn.”
  Olst
 2. Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

  Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

  Flevo Boys verschafte zichzelf wat lucht met een ticket voor de nacompetitie, maar daarin ging het alsnog mis voor de ploeg uit Emmeloord. Asv Dronten gaat een ronde verder en houdt zich op de vierde divisie, het niveau waarop VVOG na de zomer zal acteren na een nieuwe nederlaag tegen Smitshoek. Ook voor Bergentheim, Bruchterveld en Olympia’28 viel het doek, terwijl Dieze West, Genemuiden en Hierden zich plaatsen voor de volgende ronde.