Leden van de initiatiefgroep Heeten Begroot, met links op de foto Giny Hoogeslag.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van de initiatiefgroep Heeten Begroot, met links op de foto Giny Hoogeslag. © Gerard Vrakking

Wel geld voor Heeten Begroot, maar niet gehoopte bedrag

De initiatiefgroep Heeten Begroot vroeg om geld van de gemeente om uit te vogelen of een burgerbegroting voor het dorp haalbaar is. De initiatiefnemers krijgen een bedrag, maar niet de gehoopte vijfentwintigduizend euro.

 1. Rob uit Hellendoorn fietst 1200 kilometer in 3 dagen: ‘Zwaar? De verhalen van de mensen voor wie ik het doe, díe hakken erin’
  PREMIUM

  Rob uit Hellen­doorn fietst 1200 kilometer in 3 dagen: ‘Zwaar? De verhalen van de mensen voor wie ik het doe, díe hakken erin’

  HELLENDOORN - 1200 kilometer fietsen, in drie dagen tijd. Oud-wielerprof Rob Harmeling uit Hellendoorn doet het volgende week, om geld in te zamelen voor kinderen, jongeren en volwassenen die hij wil ondersteunen na een revalidatie. Een zware opgave? Geen woord over de fysieke inspanning. „Het zijn de verhalen van de mensen waar ik het voor doe. Die hakken erin.”
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Salland