Om 75 jaar bevrijding extra feestelijk te vieren, wil het Verenigd Comité Wijhe een straatversierwedstrijd rondom het bevrijdingsweekend van 13 april organiseren.
Volledig scherm
Om 75 jaar bevrijding extra feestelijk te vieren, wil het Verenigd Comité Wijhe een straatversierwedstrijd rondom het bevrijdingsweekend van 13 april organiseren. © FOTO HISSINK

Wijhe wil met straatversierwedstrijd 75 jaar bevrijding uitbundig vieren

2020 is een bijzonder jaar. Nederland viert 75 jaar bevrijding, en ook in Wijhe is het feest. Om het extra feestelijk te maken wil het Verenigd Comité Wijhe een straatversierwedstrijd rondom het bevrijdingsweekend van 13 april organiseren om zo zoveel mogelijk straten in het dorp feestelijk aan te kleden.

 1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
  Liveblog

  Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

  Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. LIVE | SV Urk heeft handen vol aan Berkum, SC Genemuiden naast Flevo Boys en VVOG verrast in Nijkerk
  Liveblog

  LIVE | SV Urk heeft handen vol aan Berkum, SC Genemuiden naast Flevo Boys en VVOG verrast in Nijkerk

  Wie kroont zich tot kampioen van de Hoofdklasse B? Het zou zomaar kunnen dat de beslissing vanmiddag al valt. Dan moet SV Urk wel winnen van Berkum en mogen SC Genemuiden én RKAV Volendam geen drie punten bijschrijven. Ook in de Derde Divisie gaat het erom spannen. VVOG boekte van de week een belangrijke overwinning, maar is nog niet veilig, terwijl Sparta Nijkerk nog een sprankje hoop heeft op de titel. We richten ons ook op de lagere competities. Hebben asv Dronten, d’Olde Veste’54 en CSV Apeldoorn vanavond al wat t vieren? Met ons liveblog bent en blijft u op de hoogte!

Salland