Erin Nyhoff uit Heeten scoorde begin jaren '90 een bescheiden hit met You Still Think, een nummer dat het nog steeds goed doet als hij optreedt.
Volledig scherm
PREMIUM
Erin Nyhoff uit Heeten scoorde begin jaren '90 een bescheiden hit met You Still Think, een nummer dat het nog steeds goed doet als hij optreedt. © Robin Hilberink

Zanger Erwin Nyhoff uit Heeten hoopt op felbegeerd plekje in Top 2000 met nummer over ‘puberverdriet’

De grootste hit die zanger Erwin Nyhoff uit Heeten schreef is het nummer You Still Think. Het liedje ontstond op zijn slaapkamer op een boerderij in Hessum bij Dalfsen, waar de puberende Nyhoff zijn liefdesverdriet onder woorden probeerde te brengen. Nu hoopt hij met dit nummer over puberverdriet het bastion van de Top 2000 binnen te dringen. ,,Een plek in de lijst is niet alleen mooi, het levert ook boekingen op. Ik moet als muzikant ook overleven in deze tijd.”

 1. Buurtbussen in Oost-Nederland blijven voorlopig toch binnen: lockdown gooit roet in het eten
  PREMIUM

  Buurtbus­sen in Oost-Nederland blijven voorlopig toch binnen: lockdown gooit roet in het eten

  Geen ‘busje komt zo’, maar busje komt later. De buurtbussen van Keolis blijven voorlopig in de garage staan. Waar het gros van de busjes vanaf 4 januari weer zou rijden, geeft de lockdown en een eventuele verlenging daarvan problemen. Een ritje van een klein dorp naar een grote stad zit er dus voorlopig niet in. Vervoerder Keolis kan voorlopig niet zeggen wanneer de bussen wél gaan rijden.
 1. Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af
  Play

  Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af

 2. Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'
  Play

  Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'

Salland