De 18-jarige Jente van den Berg werd de ‘beste individuele spreekster’ op het NK Debatteren.
Volledig scherm
PREMIUM
De 18-jarige Jente van den Berg werd de ‘beste individuele spreekster’ op het NK Debatteren. © Ronald Hissink

Zit Jente (18) uit Mariënheem straks in de Tweede Kamer? ‘Ik weet nog niet eens wat ik moet stemmen’

De achttienjarige Jente van den Berg uit Mariënheem gooide afgelopen zaterdag hoge ogen op het NK Debatteren. Ze werd uitgeroepen tot ‘beste individuele spreekster’. Is de VWO-6 leerling de toekomstig opvolger van Mark Rutte? 

1 reactie

 • e v.d. wilgen

  4 maanden geleden
  Jente je zegt: ik denk dat ik te weinig een eigen mening heb. Laat dat nu net een voordeel zijn in de politiek waareen eigen mening niet op prijs wordt gesteld. Er wordt dan van je verwacht dat je met de meerderheid van de fractie meestemd. In de volksmond noemt men dat "stemvee".
 1. Gigantische ‘wall of fame’ naast Adelaarshorst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’
  PREMIUM
  Met video

  Giganti­sche ‘wall of fame’ naast Adelaars­horst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’

  Het stadionplein bij De Adelaarshorst in Deventer heeft een enorme oppepper gekregen met de onthulling van de Wall of Fame. Maar liefst 45 clubiconen van voetbalclub Go Ahead Eagles sieren het voorheen saaie en volgens sommigen lelijke kantoorgebouw Larenstein naast het stadion. De fotogalerij is vanavond vlak voor de start van de competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Feyenoord onthuld.
 2. Steeds meer struikelstenen in de regio, maar toch nog honderden te gaan: ‘Het is een enorme klus’
  PREMIUM

  Steeds meer struikel­ste­nen in de regio, maar toch nog honderden te gaan: ‘Het is een enorme klus’

  Overal in de regio worden de bekende stolpersteine gelegd. Kleine struikelstenen met de namen van, bijvoorbeeld Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog erop. Ze liggen voor de huizen waar ze woonden voordat de nazi's ze afvoerden en vermoordden. Stichtingen uit de hele regio zetten zich al jaren in om al die mensen een naam te geven, maar lukt dat wel en is dat project eigenlijk ooit wel af?

Salland