Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Frank Niens verwacht voor Raalte voor dit jaar een financiële meevaller van ruim drie ton. © ANP

Zon breekt door in huishoudboekje Raalte

In het huishoudboekje van Raalte voor dit jaar is de zon doorgebroken. Zich baserend op het geld dat de gemeente in het eerste halfjaar heeft ontvangen en heeft uitgegeven, verwacht ze aan het eind van dit jaar een financieel voordeel. Het beeld voor de komende jaren is minder rooskleurig. 

Wethouder Frank Niens (Gemeentebelangen) denkt dat Raalte dit jaar kan afsluiten met een meevaller van ruim drie ton. Oftewel:  323.000 euro meer dan de gemeente dacht bij de begroting . Voor een belangrijk deel is het voordeel te danken aan het doorschuiven van gereserveerd geld voor dit jaar naar komende jaren.

  1.  Aanspanningen in Heeten in actie op hippie-parcours

    Aanspannin­gen in Heeten in actie op hip­pie-par­cours

    De ruim negentig deelnemers aan de samengestelde menwedstrijd van Menvereniging Heeten Het Aangespannen Paard wanen zich dit weekeinde in de jaren zestig van de vorige eeuw. Thema van de 32ste editie is ‘Flower Power’. De hindernissen rondom de manege zijn in hippie-stijl aangekleed. Vader Harry en dochters Lisa en Linda Tutert en Joop Haverslag maakten gisteren met hun aanspanningen alvast een testrit op het terrein aan de Schöpkesdijk.

Salland