Volledig scherm
Voor volgende week is zo'n mooi weer voorspeld, dat het zwembad De Tippe in Heino langer open blijft. © Sportbedrijf Raalte

Zwembad De Tippe Heino blijft langer open

wemliefhebbers kunnen dit seizoen langer genieten van het buitenbad De Tippe in Heino. Nu de weersvoorspellingen gunstig zijn voor de komende week, blijft het bad in ieder geval van maandag 3 tot en met woensdag 5 september open. Wel zijn de openingstijden van De Tippe aangepast, omdat het nieuwe schoolseizoen dan weer is begonnen.

De Tippe is van 3 tot en met 5 september geopend op: maandag 3 september van 14.30 tot 19.30 uur; dinsdag 4 september van 6.45 tot 8.45 uur en van 14.30 tot 19.30 uur; woensdag 5 september van 6.45 tot 8.45 uur en van 13.00 tot 19.30 uur.

Schuimparty

Elke drie à vier dagen bekijkt De Tippe of het zwembad nog langer de poort open houdt. Zondag is er van 15.00 tot 17.00 uur bij het buitenbad een zogenoemde Schuimparty, waarvoor De Tippe voor een schuimkanon zorgt.

 1. Woningbouwcorporaties willen huurhuizen verduurzamen in plaats van belasting betalen

  Woningbouw­cor­po­ra­ties willen huurhuizen verduurza­men in plaats van belasting betalen

  Woningbouwcorporaties uit de wijde regio hebben in Den Haag geprotesteerd tegen de Verhuurdersheffing. De belasting die het Rijk heft over sociale woningen steken de verhuurders liever in verduurzaming van hun huizen en het om laag brengen van woonlasten van hun huurders. Alleen al in de Stedendriehoek gaat het om 71 miljoen dat geinvesteerd zou kunnen worden in de komende twee jaar. Ook corporaties uit Salland en Zwolle zijn naar Den Haag afgereisd om de eigen plannen te presenteren.
 2. Rechercheur Henrieke (39) raakt gevoelige snaar met haar verhalen: ‘Weet je waar je mama nu is?’
  PREMIUM
  video

  Recher­cheur Henrieke (39) raakt gevoelige snaar met haar verhalen: ‘Weet je waar je mama nu is?’

  Henrieke Schoonekamp (39) schrijft over de soms inktzwarte schaduwzijde van haar werk als forensisch rechercheur bij de politie in Oost-Nederland. Daarmee raakt ze bij veel mensen een gevoelige snaar. Twintig verhalen zijn nu gebundeld in het boekje Ontsporen, voorlopig alleen voor intern gebruik. ,,De verhalen gaan over wie ik was en wat ik het liefste deed en weer zou doen. Dat is best pijnlijk.’’

Salland