Het Apeldoornse Marktplein tijdens de slotavond van Serious Request. Het evenement trok  de afgelopen week 155.000 unieke bezoekers, de binnenstad 520.000.
Volledig scherm
Het Apeldoornse Marktplein tijdens de slotavond van Serious Request. Het evenement trok de afgelopen week 155.000 unieke bezoekers, de binnenstad 520.000. © Maarten Sprangh

Apeldoorn trekt met Serious Request ruim half miljoen bezoekers

In een week tijd zijn er 520.000 unieke bezoekers naar de Apeldoornse binnenstad gekomen. Dat is bijna drie keer zoveel als normaal en ook een stuk meer dan er afkwamen op de voorgaande twee edities van Serious Request.

  1. Ook in Deventer stond deze week een glazen huis

    Ook in Deventer stond deze week een glazen huis

    Op middelbare school De Marke in Deventer heeft deze week een eigen Glazen Huis gestaan. Leerlingen van de school hebben zelf projecten gedaan om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast konden ze platen aanvragen bij de dj's van de school. Vandaag werd in een volle aula en een druk Glazen Huis het eindbedrag van de actie bekendgemaakt door directeur Evert Weide en communicatiemedewerker Marieke Janssen. In totaal is er 5.241,98 euro opgehaald. ,,Een snelle rekensom zegt dat dit ongeveer vijf euro per leerling is. Prachtig”, zegt directeur Evert Weide.

Apeldoorn