,,Ik ben nog nooit getuige geweest van een bruiloft''

Zal-ie het droog houden? Sander Hoogendoorn is daar zelf niet zo zeker van. Toen er deze week voor zijn ogen een emotioneel huwelijksaanzoek werd gedaan, brak hij in tranen uit. ,,Fuck it, wat mooi'', vond hij dat. Vanmiddag is er niet 'slechts' een aanzoek, maar een heuse bruiloft in het Glazen Huis. 

Het Apeldoornse stel Kelly Verkijk en Roy ten Tije staat al te popelen om bij de dj's elkaar het jawoord te geven, met hun kinderen erbij. Als ze dat doen krijgt Sander het zwaar. Hij is wel een huilebalkje, vertelde hij juist aan de Stentor tijdens een persuurtje in het Glazen Huis. ,,En ik ben nog nooit getuige geweest van een bruiloft.'' Kan heel goed zijn dat hij zo weer vol schiet.

Extra knuffel

Domien Verschuuren kent z'n maatje. ,,Als dat gebeurt, dan zullen wij hem een extra knuffel geven'', belooft hij. 

De bloemschikkers van Meesterlijk Geschikt uit Apeldoorn hebben dikke schik, bij de voorbereidingen. Hidde Klink uit Raalte heeft al veel bijzondere bruiloften voorbereid, zegt hij, maar zoiets speciaals als dit nog nooit. Prachtig om dit te doen, vindt hij, zeker met al die ogen die alles volgen en live voor de camera's.

Chique kleding

De dj's hadden vlak voor Serious Request bedacht ook chique kleding in te pakken. ,,Toen wisten we nog niet dat er getrouwd zou worden'', zegt Verschuuren. ,,Dit komt zo mooi uit. Ik heb m'n gala ingepakt. Is dat niet te chic?''

Als Sander zich aan het omkleden is zegt-ie ineens: ,,Mag ik m'n petje wel op houden?''

De bloemist aan het werk.
Volledig scherm
De bloemist aan het werk. © Gep Leeflang
3FM Sander Hoogendoorn in het Glazen Huis
Volledig scherm
3FM Sander Hoogendoorn in het Glazen Huis © ANP

Apeldoorn