Meneer van Zanten presenteert single voor Serious Request

videoNiet vaak hebben ze onder zoveel tijdsdruk gestaan, maar het is gelukt. De Serious Request-single van de Apeldoornse rockband Meneer van Zanten ligt in de winkels.

Het voelt als een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de band. Tweeënhalve week voordat de dj's van NPO 3FM het Glazen Huis in gaan, presenteerde Meneer van Zanten gisteravond zijn nieuwe single, speciaal voor Serious Request. Help me zoeken wat ik mis is een muzikaal statement over gescheurde gezinnen.

De zaal in het Stadscafé in Apeldoorn was afgeladen vol. Al snel werd de nieuwe single gespeeld en als slotnummer klonk het nog een keer. ,,Nu moeten we er nog mee aan de weg gaan timmeren'', beseft zanger Jos Berenschot. ,,Misschien dat we het nummer op de radio kunnen krijgen en het zou ook gaaf zijn om het op het grote podium op het Marktplein te kunnen spelen.''

,,En jullie kunnen de plaat natuurlijk aanvragen tijdens Serious Request'', slingerde hij de zaal in.

De single is onder meer te koop op iTunes.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

De Apeldoornse Nederlandstalige rockband "Meneer van Zanten" Speelt voor het eerst hun nieuwe single "Help me zoeken wat ik mis" tbv Serious Request.
Volledig scherm
De Apeldoornse Nederlandstalige rockband "Meneer van Zanten" Speelt voor het eerst hun nieuwe single "Help me zoeken wat ik mis" tbv Serious Request. © Maarten Sprangh

Apeldoorn