Volledig scherm
Opbouw Glazen Huis Apeldoorn © Hanne Koops

Trouwen in het Glazen Huis in Apeldoorn

Altijd al in het Glazen Huis van 3FM in het huwelijksbootje willen stappen? Volgende week zaterdag kan die droom in vervulling gaan. Via een veiling wordt bruidsparen de kans geboden om te bieden op een bruiloft in het Glazen Huis, dat van maandag 18 tot en met zondag 24 december op het Marktplein in Apeldoorn staat. 

3FM-dj's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn treden op als getuigen. Tot komende donderdag 9.00 uur kan een bod worden uitgebracht op de bijzondere bruiloft. 

Limousine

Het huwelijksfeest wordt georganiseerd door Marian Krook-Lievestro van het Apeldoorns bedrijf Stralend Middelpunt. ,,Voordat de bruid en bruidegom elkaar het ja-woord geven, wacht hen een drukke dag. Om 10 uur worden de haren gerestyled, wordt de make-up gedaan en krijgen zij trouwkleding aan." Om 12.30 uur volgt de fotoshoot en daarna wordt het stel met een limousine naar het Glazen Huis gebracht. 

Let wel: het is een echte bruiloft, niet een of ander geintje. De gemeente Apeldoorn zorgt ervoor dat het stel op legale wijze met elkaar in het echt worden verbonden. Na de ceremonie wordt het kersverse bruidspaar naar een feestlocatie gebracht voor een receptie waar ruimte is voor 75 gasten.

Bieden kan op de veilingsite van 3FM Serious Request. 

Apeldoorn