Bezorging van uw krant

Heeft u een nieuw abonnement aangevraagd met een bestseller als cadeau? Uw krijgt de door u gekozen bestseller binnen 14 dagen na de startdatum van uw abonnement geleverd door PostNL pakketpost.
Enkele proefabonnement aanvragen zijn niet goed gegaan door een technische probleem. Hierdoor ontvangen enkele abonnees een ander boek. Excuus voor dit ongemak als u dit treft. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Als u dit treft hoeft u geen contact met ons op te nemen, u ontvangt alsnog het juiste boek van ons voor 1 augustus.

 
 

Door een onverwachts tekort aan bezorgers in de regio Apeldoorn kan het gebeuren dat uw vertrouwde krant iets later (uiterlijk 10:00 uur) wordt bezorgd dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses voor het eventuele ongemak. U kunt de krant ook online lezen via krant.destentor.nl.

Heeft u geen krant, bijlage of een verkeerde krant ontvangen?

Heeft u vandaag geen krant ontvangen?

Krant niet ontvangen op maandag tot en met vrijdag

Krant niet ontvangen op zaterdag

 

Heeft u in de afgelopen week geen krant ontvangen?

Neem dan contact op met onze bezorgservice via 088 – 0561 560. Onze computer met spraakherkenning helpt u binnen 1 minuut als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt. 

 

De bezorgtijden van de Stentor

De Stentor wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08.00 uur.

 

Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarde Voorwaarde Klacht Klagen