Mijn account Wat is het DPG Media account?

 

De Stentor account heet voortaan DPG Media account

Het account waarmee u als abonnee kunt inloggen bij de Stentor heeft een nieuwe naam gekregen: DPG Media account. Dit ziet u wanneer u inlogt op destentor.nl of in de app. Uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) zijn gelijk gebleven. Maar als u uw wachtwoord vergeten bent, dan kunt u dit gemakkelijk wijzigen door op 'wachtwoord vergeten' te klikken in het inlogscherm.  

 

Voordelen van inloggen met uw DPG Media account

  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van de Stentor voor abonnees
  • Extra’s bij de andere nieuwsmerken van DPG Media, zoals exclusieve video’s en puzzels
  • Uw voorkeuren beheren, zoals nieuwsbrieven en notificaties

 

Waarom deze naamswijziging?
De Stentor is onderdeel van DPG Media. Door de naam de Stentor account te wijzigen naar DPG Media account, maken we duidelijk dat u met uw account kunt inloggen bij alle nieuwsmerken van DPG Media.

 

Bij welke nieuwsmerken kan ik inloggen met mijn DPG Media account?
Met uw DPG Media account kunt u inloggen bij het AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, de Gelderlander, de Stentor, Brabants Dagblad, het ED, BN DeStem en de PZC. Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van de titel waarop zij geabonneerd zijn.

 

Verandert er, naast de naam, nog iets?
Alleen de naam en vormgeving van het account veranderen. Inhoudelijk verandert er niets, ook de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement blijven ongewijzigd.

 

Ziet u in het inlogscherm van de app nog de Stentor account staan?
In dit geval heeft u nog niet de nieuwste versie van de app op uw mobiele telefoon of tablet. U kunt de nieuwste versie gratis downloaden en installeren via de App Store of de Play Store.

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.