Volledig scherm
Gene Simmons. © ANP Kippa

Aangifte tegen Kiss-zanger Gene Simmons om betasting vrouw

Een Amerikaanse vrouw heeft een aanklacht ingediend tegen Gene Simmons. De KISS-frontman zou haar hebben betast toen ze met hem op de foto ging in een restaurant.

De vrouw werkte volgens TMZ, dat de rechtbankpapieren in handen heeft, als afwasser bij een vestiging van Rock & Brews, de restaurantketen waar Gene en zijn bandmaat Paul Stanley eigenaar van zijn. Toen de zanger een bezoek bracht aan de tent, moedigden haar manager en collega's haar aan met hem op de foto te gaan. Dat deed ze, en daarbij zou Gene zijn hand op haar vagina hebben gelegd.

De aanklager, die ervoor heeft gekozen anoniem te blijven, zegt dat ze het incident meteen heeft gemeld bij collega's. De muzikant zou zich bij zijn bezoek tegenover meer vrouwen seksueel ongepast hebben gedragen. Hij zou ze bij de hand hebben gepakt en ze hebben aangemoedigd hun shirt open te knopen.

  1. Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild
    PREMIUM

    Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild

    Toen Diego Maradona na een mislukt en pijnlijk verblijf bij FC Barcelona tekende bij SSC Napoli, een van de armste clubs van Italië, moest hij meteen enkele teleurstellingen verwerken. ,,Ik verwachtte een huis, maar kreeg een appartement. Ik dacht een Ferrari te krijgen, maar werd met een Fiat afgescheept’’, zegt de Argentijnse voetballegende in het begin van de documentaire Maradona, die gisteravond in Cannes in wereldpremière ging.