Volledig scherm
Aart Staartjes gaat toch geen rol spelen in het toneelstuk Een goed mens. © ANP Kippa

Aart Staartjes 'niet fit genoeg' voor theaterrol

Aart Staartjes gaat toch geen rol spelen in het toneelstuk Een goed mens. Vanwege gezondheidsredenen heeft hij besloten een stap terug te doen, maakt Hummelinck Stuurman Theaterproducties bekend.

Waar de 80-jarige Staartjes precies mee kampt, is niet bekend. Volgens de producent maakt de acteur ‘het goed’, maar is hij ‘niet fit genoeg’. Eind 2017 kreeg Staartjes een beroerte.

De rol van Staartjes wordt overgenomen door Jules Croiset. De repetities met zijn tegenspeler Victor Reinier zijn intussen in volle gang. Enkele van de eerste try-outs zullen verplaatst worden naar een later moment in het theaterseizoen.
Een goed mens is geschreven door toneel- en liedjesschrijver Flip Broekman, die vorige maand overleed. De thrillerkomedie is zijn laatste stuk.

  1. Seksschandaal brengt Scientology en Tom Cruise in verlegenheid

    Seksschan­daal brengt Scientolo­gy en Tom Cruise in verlegen­heid

    Een seksschandaal rond de That ‘70s Show-acteur Danny Masterson (43) doet de Church of Scientology wankelen. Tijdens een rechtszaak hebben vier jonge vrouwen de controversiële kerk ervan beschuldigd verkrachtingen, seksuele aanvallen, mensenhandel en intimidatie onder de mat te vegen. Volgens sekteleden dreigt de hele situatie ook te ontploffen in het gezicht van Tom Cruise (57), het beroemdste lid én uithangbord van Scientology.