Volledig scherm
Mocro Maffia met Robert de Hoog en Achmed Akkabi. © rtl

Acteurs Mocro Maffia bereiden zich voor op tweede seizoen hitserie

Goed nieuws voor de fans van de Videoland-reeks Mocro Maffia. Dat er een tweede seizoen van de hitserie op komst is was al duidelijk, maar de acteurs zijn daar nu ook daadwerkelijk aan begonnen. Dat valt op te maken uit een berichtje dat acteur Robert de Hoog - Tatta in de serie - plaatst op Instagram. 

Het eerste seizoen van Morcro Mafia kwam vorig jaar in oktober uit. Dat bleek een groot succes voor Videoland en al snel groeide de reeks met Achmed Akkabi en Nasrdin Dchar in de hoofdrol uit tot de best bekeken serie van de streamingsdienst. Toen het tweede seizoen werd aangekondigd had maar liefst de helft van alle abonnees Mocro Maffia gekeken.

Mocro Maffia gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen een mum van tijd hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Aflevering 1

Er was veel vraag naar een tweede seizoen. ,,We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie", vertelde Akkabi daarover. In december kon er dan ook een nieuw seizoen aangekondigd worden.

De opnames daarvoor gaan binnenkort van start, dat valt op te maken uit een bericht van Robert de Hoog. In zijn Instagram-stories deelt hij een foto waarop de voorkant van het script is te zien. Daarop zijn de namen van Achmed Akkabi en scenarioschrijver Oscar van Woensel te lezen. Ook staat er ‘aflevering 1' en onderstreept ‘Mocro Mafia’.

RTL laat weten dat de opnames nog niet begonnen zijn maar dat dit binnenkort gaat gebeuren. De acteurs hebben wel al de scripts om zich voor te bereiden. Wanneer het tweede seizoen van Mocro Maffia op Videoland gaat verschijnen, maakt de zender op een later moment bekend.

Volledig scherm
Het bericht van Robert de Hoog. © Instagram Robert de Hoog.