Volledig scherm
Adele. © EPA

Adele en man na ruim zeven jaar uit elkaar

 Adele en haar man Simon Konecki zijn gescheiden. Dat heeft de manager van de zangeres bekendgemaakt aan het Amerikaanse persbureau AP. Het stel ontmoette elkaar in 2011 en in 2017 werd bekend dat ze (stiekem) getrouwd waren.

Adele en Simon hebben samen een zoon, Angelo. Hij werd geboren in oktober 2012. Ondanks de scheiding zullen Adele en Simon hun zoon wel samen blijven opvoeden. Over de reden van de breuk willen de twee verder geen uitspraken doen.

In januari waren de zangeres en haar man bij een concert van Elton John in Los Angeles voor het laatst samen in het openbaar gespot. Daarna zijn de twee niet meer samen gezien.

Gezin

In 2016 gingen er geruchten dat Adele wilde stoppen met touren. De Britse wilde meer tijd besteden met haar gezin. Zo zou ze haar zoon Angelo graag willen zien opgroeien. Daarnaast is de zangeres altijd eerlijk geweest over haar ‘angst’ om op te treden. ,,Touren is niet iets waar ik goed in ben”, vertelde ze eerder tegen The Sun. „Applaus maakt me kwetsbaar.”

Eind maart werd Adele gespot in New York. Daar bracht ze een bezoekje aan een studio. Saillant detail: de zangeres bracht in 2015 haar laatste album uit. Fans hopen dat haar rentree in de studio op nieuwe muziek wijst.