Humberto Tan (rechts) heeft aangifte gedaan tegen Albert Verlinde.
Volledig scherm
Humberto Tan (rechts) heeft aangifte gedaan tegen Albert Verlinde. © videostill

Albert Verlinde biedt Humberto Tan excuses aan voor ‘belachelijke uitspraken’

Albert Verlinde heeft zijn excuses aangeboden aan Humberto Tan voor de uitspraken die hij ruim een week geleden deed in het programma Shownieuws. Verlinde beschuldigde Tan van mogelijk grensoverschrijdend gedrag ten tijde van Tans talkshow RTL Late Night, die van 2013 tot 2019 op de buis was.

3 reacties

 • Margaret Schraven

  1 jaar geleden
  Ik hoop niet dat Humberto zijn aanklacht terugtrekt na zogenaamde excuus van Albert Verlinde. Je kon zien aan Albert dat het bericht was gelogen dat hij naar buiten bracht over Humberto. Zijn gezicht was rood aangelopen. Wat mij betreft moeten ze Albert Verlinde ook weghalen bij Shownieuws. Hij wil altijd aan het woord zijn. Valt anderen in de rede als anderen praten. Dat is zeer ongemanierd. Eerst maar aan zichzelf werken voordat hij kritiek op anderen heeft.
 • Margreet Deudekom

  1 jaar geleden
  "Ik zeg dit niet om Humberto te naaien", zei meneer Verlinde met een onschuldig gezicht...
 • Arend van Faassen

  1 jaar geleden
  Excuses nu de aanklacht er licht? Komt wel erg waarachtig over.
 1. Humberto Tan trekt aangifte niet in na verklaring van Albert Verlinde
  Play

  Humberto Tan trekt aangifte niet in na verklaring van Albert Verlinde

  Humberto Tan trekt zijn aangifte tegen Albert Verlinde over zijn opmerkingen richting Tan in het programma Shownieuws niet in. Dat laat hij desgevraagd weten aan het ANP. Tan deed maandag aangifte tegen Verlinde om ‘lasterlijke’ uitspraken over mogelijk ongewenst gedrag dat Tan volgens Verlinde zou hebben vertoond richting vrouwelijke gasten. ,,Het is nu aan het OM”, meldt Tan. Verder wil hij niet ingaan op de uitleg die Verlinde gaf in de uitzending van maandagavond.