Amanda Balk heeft haar eigen swimsuit collectie.
Volledig scherm
Amanda Balk heeft haar eigen swimsuit collectie. © Brunopress

Amanda Balk 'hotter than ever' en Douwe Bob knalt zonnetje

sunbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In deze speciale editie van de rubriek Showbytes geniet tout bekend Nederland massaal van het warme weer. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zangeres Lisa Lois heeft haar bikini niet eerder op 20 april uit de kast getrokken. ,,Great time to be alive'', bedenkt ze terwijl ze bruin bakt.

Ondanks dat zijn fans zijn goede kapsel nog niet helemaal hebben goedgekeurd, vindt singer-songwriter Douwe Bob zijn korte koppie prima. 'Zonnetje knallen! Je weet zelluf.'

Soulkanon Berget Lewis heeft haar cabrio volgeladen met een mega plant voor haar terras.

Fatima Moreira de Melo en Naomi van As balen: ze konden niet naar het strand, maar moesten tijdens de Koningsspelen aan de slag als reporters.

Actrice Barbara Sloesen laat de zon schijnen op haar witte huidje en kijkt ook nog uit naar een tripje naar Cuba, waar de opnames van Verliefd op Cuba plaatsvinden.

Froukje de Both noemt de zon het beste gratis cadeau op haar 46ste verjaardag.

Daphne Deckers moet eigenlijk aan het werk, maar gooit liever haar blote benen op tafel en gunt zichzelf een beschuitje zomerse aardbeien.

Columnist Ozcan Akyol en zijn vriendin Anna zorgen er voor dat zoontje Baran genoeg te drinken krijgt. Dat advies heeft hij ook voor heel Nederland.

Britt Dekker heeft in de felle zon een nieuwe hobby ontdekt, die ze zelf omschrijft als horse skeeler. Haar zwarte paard draaft tevreden achter de blondine aan.

Modemeisje en socialite Maria Tailor is verliefd op haar spierwitte zomerse jurkje

Realityster en ex van Afrojack Amanda Balk - die volgende maand op Mykonos in het huwelijksbootje stapt met haar Griekse vriend Stavros - luidt het weekend in met heel weinig stof. ,,Whoeiiiiiii smoking, sexy and hotter than ever'', oordeelt een fan.