Volledig scherm
Nancy Parker © WVUE FOX8

Amerikaanse nieuwspresentatrice omgekomen bij vliegtuigongeluk

Nancy Parker, een Amerikaanse presentatrice van de lokale zender WVUE FOX 8, is vrijdag omgekomen bij een vliegtuigongeluk in New Orleans. Dat melden Amerikaanse media. De 53-jarige Parker was bezig met een reportage in een stuntvliegtuig toen brand uitbrak in het toestel en het neerstortte. Ook piloot Franklin J.P. Augustus kwam om bij het ongeluk.

Parker werkte al 23 jaar bij WVUE FOX 8 en was volgens de zender een populair gezicht bij kijkers. Haar collega’s zijn erg aangedaan, laat de directeur weten in een verklaring. ,,We zijn een geweldige journalist en vriendin kwijtgeraakt, de gemeenschap in New Orleans en de televisiewereld is een ware schat verloren maar boven alles is haar familie een echtgenote, moeder en dochter kwijtgeraakt.”

Hoe de brand in het vliegtuig is uitgebroken is niet duidelijk. Dat wordt nu onderzocht.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.