Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Andere Tijden weg, een pr-blunder van de bovenste plank van de NPO

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

8 reacties

 • H.J. ter Horst

  1 jaar geleden
  Ik ben het zo ontzettend eens met deze column van Angela. En ook de overige van de laatste weken over dit onderwerp. Waar is het management van NPO mee bezig. Misschien ga ik toch de VARA gids opzeggen.
 • L.H. Slijkhuis

  1 jaar geleden
  Ik ben het eens met de voorgaande reacties met één uitzondering, nl. het opzeggen van het lidmaatschap van de betrokken omroepen. Beter dan opzeggen is om te proberen het lidmaatschap van de omroepen te gebruiken om te proberen die lieden van NPO, die zo compleet buiten de werkelijkheid leven, te laten inzien dat ze een heilloze weg ingeslagen zijn. Ook het organiseren van een petitie tegen de weg, die NPO nu heeft ingeslagen, is wat mij betreft zeker het overwegen waard.
 • Harry Woertink

  1 jaar geleden
  Het is beter dat degenen die dit bedenken stoppen. Het NPO is met haar eigen ondergang bezig.
 • Hans Invernizzi

  1 jaar geleden
  Angela heeft honderd procent gelijk. Het is niet te verteren dat de publieke omroep programma’s met (journalistieke) diepgang wil vervangen door oppervlakkige rommel.
 • Coen Bakker

  1 jaar geleden
  De npo is de weg kwijt. Daarom roep ik op om allemaal ons lidmaatschap op te zeggen bij de betrokken omroepen.
 1. Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

  Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

  Bij de bekroonde Deense regisseur Lars von Trier, bekend van films als Antichrist, Dogville en Melancholia, is onlangs de ziekte van Parkinson vastgesteld. Eind deze maand gaat zijn televisieserie The Kingdom Exodus op het filmfestival in Venetië in wereldpremière en de producent wilde ,,speculaties over zijn gezondheid” in aanloop daarnaartoe voorkomen. Daarom besloot zijn filmproductiemaatschappij Zentropa het nieuws in een korte verklaring met Deense media te delen.