Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Andere Tijden weg, een pr-blunder van de bovenste plank van de NPO

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

8 reacties

 • H.J. ter Horst

  1 maand geleden
  Ik ben het zo ontzettend eens met deze column van Angela. En ook de overige van de laatste weken over dit onderwerp. Waar is het management van NPO mee bezig. Misschien ga ik toch de VARA gids opzeggen.
 • L.H. Slijkhuis

  1 maand geleden
  Ik ben het eens met de voorgaande reacties met één uitzondering, nl. het opzeggen van het lidmaatschap van de betrokken omroepen. Beter dan opzeggen is om te proberen het lidmaatschap van de omroepen te gebruiken om te proberen die lieden van NPO, die zo compleet buiten de werkelijkheid leven, te laten inzien dat ze een heilloze weg ingeslagen zijn. Ook het organiseren van een petitie tegen de weg, die NPO nu heeft ingeslagen, is wat mij betreft zeker het overwegen waard.
 • Harry Woertink

  1 maand geleden
  Het is beter dat degenen die dit bedenken stoppen. Het NPO is met haar eigen ondergang bezig.
 • Hans Invernizzi

  1 maand geleden
  Angela heeft honderd procent gelijk. Het is niet te verteren dat de publieke omroep programma’s met (journalistieke) diepgang wil vervangen door oppervlakkige rommel.
 • Coen Bakker

  1 maand geleden
  De npo is de weg kwijt. Daarom roep ik op om allemaal ons lidmaatschap op te zeggen bij de betrokken omroepen.
 1. Historici noemen stoppen Andere Tijden ‘dramatische vergissing’
  update

  Historici noemen stoppen Andere Tijden ‘dramati­sche vergissing’

  Het nieuws dat het bekroonde geschiedenisprogramma Andere Tijden van de buis verdwijnt, kan rekenen op veel weerstand. Op Twitter is de hashtag #anderetijdenmoetblijven in het leven geroepen. Ook is er een petitie gestart om het programma, dat al 21 jaar bestaat, te behouden. Op het moment van schrijven hebben bijna 24.000 mensen hun handtekening gezet onder het verzoekschrift. Een groep historici spreekt in een open brief van een ‘dramatische vergissing’.