Volledig scherm
André Hazes. © Emiel Muijderman

André Hazes gaat mensen van tattoo af helpen in nieuw programma

Voor een nieuw programma op SBS 6 gaat André Hazes mensen volgen die spijt hebben van een tatoeage. Zij krijgen de kans om hun versieringen te laten verwijderen en worden bij dit ‘intensieve proces’ gevolgd door de volkszanger.

Dat heeft Talpa laten weten in een persbericht. De mensen vertellen in het programma ook de verhalen achter de tatoeages waar ze zo’n spijt van hebben. Potentiële kandidaten kunnen zich nog opgeven.

Op Instagram doet de zanger vast een oproep. In een video vertelt hij: ,,Houd je net als ik van tatoeages, maar heb je er eentje laten zetten waarvan je spijt hebt, die je tegenwerkt in het leven, en heb je een boeiend verhaal waarom je er vanaf wilt? Meld je dan aan en dan ga ik je helpen.”

Eerder was Hazes onder andere te zien in zijn eigen realityserie Ik leef m’n eigen leven en als quizmaster van Het rad van fortuin. Eerder liet hij weten voorlopig geen vervolg te maken op zijn realityprogramma, maar wel met John de Mol in gesprek te zijn. Gisteren sprak hij zich fel uit over de geruchten dat hij zou vreemdgaan. Hazes zou onder andere zoenend gezien zijn met presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”