André Hazes.
Volledig scherm
André Hazes. © Emiel Muijderman

André Hazes gaat mensen van tattoo af helpen in nieuw programma

Voor een nieuw programma op SBS 6 gaat André Hazes mensen volgen die spijt hebben van een tatoeage. Zij krijgen de kans om hun versieringen te laten verwijderen en worden bij dit ‘intensieve proces’ gevolgd door de volkszanger.

Dat heeft Talpa laten weten in een persbericht. De mensen vertellen in het programma ook de verhalen achter de tatoeages waar ze zo’n spijt van hebben. Potentiële kandidaten kunnen zich nog opgeven.

Op Instagram doet de zanger vast een oproep. In een video vertelt hij: ,,Houd je net als ik van tatoeages, maar heb je er eentje laten zetten waarvan je spijt hebt, die je tegenwerkt in het leven, en heb je een boeiend verhaal waarom je er vanaf wilt? Meld je dan aan en dan ga ik je helpen.”

Eerder was Hazes onder andere te zien in zijn eigen realityserie Ik leef m’n eigen leven en als quizmaster van Het rad van fortuin. Eerder liet hij weten voorlopig geen vervolg te maken op zijn realityprogramma, maar wel met John de Mol in gesprek te zijn. Gisteren sprak hij zich fel uit over de geruchten dat hij zou vreemdgaan. Hazes zou onder andere zoenend gezien zijn met presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen.