André Hazes verbijsterd door operazangeres zonder broek: ‘Mag ik je nummer?’

Ruim 1 miljoen mensen zagen gisteravond hoe operazangeres Helene Kalisvaart diepe indruk maakte op de jury van We want more. André Hazes wist niet wat hij hoorde, maar vooral niet waar hij moest kíjken: de vrouw verscheen zonder broek op het podium. Toen ze opmerkte dat ze hoge noten ‘uit haar kruis’ haalt, was hij helemaal in de war. ,,Mag ik je nummer?’’

 1. André Hazes hint op mogelijke toekomstige relatie met influencer Sarah van Soelen (25)

  André Hazes hint op mogelijke toekomsti­ge relatie met influencer Sarah van Soelen (25)

  De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is dit keer ‘echt definitief’. Dat schrijft de zanger (27) vanavond in zijn eerste directe reactie op het nieuws. Hazes ontkent dat hij een andere relatie heeft, maar zegt wel steun te vinden bij influencer Sarah van Soelen (25) en niet uit te sluiten dat dit ‘meer’ wordt. Verder benadrukt hij in het leven van zijn zoontje te willen blijven.
 2. Toekomst ‘Minuut van Ruud’ onbekend na ontslag Fidan en Renze: ‘Hopelijk ben ik urgent genoeg’

  Toekomst ‘Minuut van Ruud’ onbekend na ontslag Fidan en Renze: ‘Hopelijk ben ik urgent genoeg’

  Ruud Smulders (34) weet nog niet of hij er in het nieuwe seizoen van De Vooravond bij is met zijn rubriek. De cabaretier verzorgde de eerste twee reeksen van de talkshow De Minuut van Ruud, een satirisch filmpje van zestig seconden over de actualiteit. ,,Toen we na de laatste uitzending uit elkaar gingen, zeiden we: tot eind augustus, maar ik begrijp dat er wat dingen veranderd zijn”, zegt Smulders vanaf zijn vakantielocatie.
 3. Expert over breuk Andre en Monique: ‘Je kunt je relatie niet redden met een diamanten ring’
  PREMIUM
  video

  Expert over breuk Andre en Monique: ‘Je kunt je relatie niet redden met een diamanten ring’

  Ging André Hazes in december nog op zijn knieën voor Monique Westenberg na een turbulente periode, amper vier maanden later wordt bekend dat de twee opnieuw een punt achter hun relatie zetten. Toch lijken ze elkaar iedere keer weer niet los te kunnen laten en komen ze weer samen. Hoe komt dat? ,,Een knipperlichtrelatie bestaat uit aantrekken en afstoten. Daarvoor is ruimte nodig, maar door corona is die er dus niet. Dat is de genadeslag geweest”, denkt relatie-expert Blanca van den Brand.