Arjen Lubach.
Volledig scherm
Arjen Lubach. © Brunopress

Arjen Lubach vanaf volgend jaar vier keer per week op NPO 1

updateArjen Lubach keert volgend jaar terug op televisie met een show rond komedie en actualiteit. Met zijn vaste team, waarmee hij ook Zondag met Lubach maakte, is hij van maandag tot en met donderdag op NPO 1 te zien. Dat bevestigt de VPRO aan deze site.

2 reacties

 • Goossen

  1 maand geleden
  Ik vind zijn soms snijdende humor eerlijk gezegd wel verfrissend. Af te wachten valt of dat (bijna-)dagelijks ook leuk zal zijn. In ieder geval stukken beter te pruimen dan al die praatprogramma's met nog veel arrogantere presentatoren en 'vast gasten'.
 • Hans Voskamp

  1 maand geleden
  Ik ben er heel eerlijk in: Ik hoop dat Lubach pas na 12.00 uur ('s nachts) uitgezonden wordt. Ik vind dit een van de meest arrogante en overschatte ballen van de Nederlandse yuppen elite.
 1. Netflix verwijdert The LEGO Movie 2 en 6 andere titels

  Netflix verwijdert The LEGO Movie 2 en 6 andere titels

  Deze week verwijdert Netflix The LEGO Movie 2. Ook is er pijnlijk nieuws voor fans van Sherlock. Ontdek welke titels komende weken het veld moeten ruimen. Deze week nemen we afscheid van Emmet, Lucy én de LEGO Justice League, want het tweede deel van de Oscar-genomineerde The LEGO Movie gaat van Netflix af. Ook zet de streamingdienst een streep door Cooking on High, een kookshow die volledig in het teken staat van wiet. Daarnaast verdwijnt de jaren ’90 dramaserie Tales of the City.