De Australische minister-president Scott Morrison heeft hiphopartiest Ye gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee.
Volledig scherm
De Australische minister-president Scott Morrison heeft hiphopartiest Ye gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee. © Evan Agostini/Invision/AP

Australië roept Ye op zich te laten inenten voor tournee

De Australische minister-president Scott Morrison heeft hiphopartiest Ye gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee. Ye, voorheen bekend als Kanye West, zou in maart een reeks concerten in Australië willen doen, maar is alleen welkom als hij volledig is gevaccineerd.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.