Première Nederlandse film Zurich in filmmuseum Eye, Amsterdam.Op de Berlinale werd de film bekroond met de CICAE Art Cinema Award.

Op de foto:  Barry Atsma
Volledig scherm
Première Nederlandse film Zurich in filmmuseum Eye, Amsterdam.Op de Berlinale werd de film bekroond met de CICAE Art Cinema Award. Op de foto: Barry Atsma © Brunopress

Barry Atsma scoort rol in grote historische serie voor Amerikaanse zender

Barry Atsma heeft een flinke rol te pakken in een nieuwe historische serie die de Amerikaanse zender Starz produceert. The Serpent Queen vertelt over het leven van Catharina de’ Medici, een telg uit een van de meest invloedrijkste Europese families in de Renaissance.

  1. ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’
    Podcast

    ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’

    ‘Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig,’ zegt serie-liefhebber Kevin Goes in de podcast Bingewatchers. ‘Maar je voelt je als 35-jarige wel een beetje een perverseling terwijl je kijkt naar net 18-jarigen die allerlei seksuele handelingen uitvoeren.’ Toch vindt hij dat Videoland een goede en mooie serie heeft neergezet met Follow de SOA, die gaat over een meisje dat bij haar ontmaagding een SOA oploopt en er achter probeert te komen hoe die SOA als een lopend vuurtje door haar school verspreid is.