Volledig scherm
© ANP Kippa

Beautyvlogger Nikkie de Jager lyrisch over ontmoeting met ‘queen’ Rihanna

videoNikkie de Jager kan weer een ontmoeting met een internationale ster op haar naam schrijven. De beautyvlogger en make-upartieste, bekend als NikkieTutorials, stond in Londen oog in oog met Rihanna (31). Op een Instagramfoto is te zien hoe de 25-jarige vlogger knielt voor de zangeres en haar hand vasthoudt.

,,Ik heb de koningin ontmoet. Ik heb geknield voor de koningin’’, schrijft ze lyrisch bij de foto waarop ze met open mond en vol bewondering naar Rihanna staart. Het is niet de eerste keer dat de twee gelinkt zijn. Een paar jaar geleden gebruikte de zangeres foto's van Nikkie op Twitter. De vlogger had destijds een nieuwe make-uplijn van Rihanna in een tutorial getest en dat beviel de zangeres wel.

Voor Nikkie, die op Instagram 11,9 miljoen volgers heeft, is het ontmoeten van sterren niet zo vreemd. Zo verzorgde ze de make-up van Kim Kardashian en Katy Perry. Begin dit jaar werd Nikkie, die dit jaar in Wie is de Mol? was te zien, gevraagd om als artistiek adviseur aan de slag te gaan voor de make-uplijn van modehuis Marc Jacobs.

Rihanna filmde haar Nikkie-look zelf: