Bibi Breijman
Volledig scherm
Bibi Breijman © BRUNO PRESS

Bibi haalt troost uit dochtertje en Chantal schiet in de lach

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Chantal Janzen zit bij haar vaste kapper Leco en die blijkt grappiger uit de hoek te komen dan ze had verwacht.

Model en voetbalvrouw Joëlle Witschge kan beginnen met aftellen: ze is het laatste trimester van haar zwangerschap ingegaan.

Doutzen Kroes hult zich in een comfortabele coltrui op deze maandag.

Vlogger Bibi Breijman volgt het nieuws over de schietpartij in Utrecht op de voet en haalt troost uit de aanblik van haar dochtertje Teddy, die als ze als ze lacht de kuiltjes van haar moeder heeft.

James, het 4-jarige zoontje van presentatrice Sandra Schuurhof, moest wel heel erg lang wachten op zijn moeder die in een Balinese salon nieuwe nagels kreeg.

Zo ziet Fajah Lourens er dus uit als ze op sexy wijze stokbrood snijdt in haar greeploze keuken.

Marijke Helwegen, het Nederlandse icoon van de plastische chirurgie, heeft bij een kliniek in Baarn haar wenkbrauwen permanenter laten maken.

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, komt met een levensles: ‘samen lachen betekent voor altijd samen’.

Als illusionist Oscar Kazán is een autoshowroom is, gaat hij direct aan de slag.

Car Magic!

23 Likes, 3 Comments - Oscar Kazàn (@oscar_kazan) on Instagram: "Car Magic!"

Actrice Victoria Koblenko vraagt vanaf een gigantische berg troep aandacht voor de vuilniswagen aan plastic afval die elke minuut in de oceanen belandt.

Na een paar concerten Holland Zingt Hazes wist Roxeanne Hazes niet hoe snel ze de dikke lagen make-up van haar gezicht  moest halen. Dit is het pure eindresultaat.

En dit is Froukje de Both zonder een spoortje showbizzvisagie.

Het mooi maken van Caroline Tensen is volgens Leco van Zadelhoff niks anders dan beautyglammen.

Wie is de Mol?-afvaller Jamie Trenité begint de week met een roze bril en een filosofische bui.

Sylvie Meis kon even geen fotograaf vinden voor een kiekje van haar nieuwe telefoonhoesje van Zweedse makelij.

Presentator-acteur Patrick Martens blijkt al jaren een slaapprobleem te hebben. Ook vannacht deed hij weer geen oog dicht en vraagt hij zijn volgers bijna wanhopig om tips.

Een superfan van levensliedzanger Tino Martin heeft tot groot genoegen van de vocalist zijn handtekening op haar heup laten tatoeëren. Leuk, vinden zijn volgers. Maar ze vragen zich af wat in vredesnaam het vreemde poppetje links van de krabbel is.

Modemeisje en schrijfster Vivian Reijs, de ex van John Ewbank, begint de dag voortaan met een glas verse selderijsap. Haar volgers hebben het ook geprobeerd, maar lang niet iedereen vindt de groene drap lekker.

Zangeres Hind Laroussi werkt in de VS keihard aan haar carrière, maar vond toch nog tijd om met knielaarzen naar een feestje van Hollywoodacteur Jamie Foxx te gaan.

Stand-upcomedian Soundos El Ahmadi kreeg 'bizar veel complimenten’ voor onderstaande foto. Opvallend, vindt ze, omdat ze geen make-up draagt en haar halve gezicht onzichtbaar is.

Radiomaker Domien Verschuuren is best goed bezig op Bali, omdat de Qmusic-dj zijn vruchtensapje daar naar binnen zuigt met een verantwoord rietje van bamboe.

Bettina Holwerda, de echtgenote van Jim Bakkum, heeft haar pasgeboren dochtertje Molly voor de eerste keer mee naar buiten genomen. Molly heeft nog een grote broer Lux (6) en zus Posy (4). 

Art Rooijakkers blikt met genoegen terug op een uitwaaimomentje.

Presentatrice en rockchick Ryanne van Dorst (Elle Bandita) was in een taxi erg blij dat ze een ijzersterke maag heeft.

Katja Schuurman heeft gewatertrappeld in een Mexicaanse watergrot.

Voormalig zwemkampioene Inge de Bruijn bracht haar dag gisteren door in een gepersonaliseerde Inky-kimono.

Oud-hockeyster Fatima Moreiro de Melo is aan het genieten in Miami waar ze zeer waarschijnlijk tussen het bakken en braden in de zon meedoet aan een pokertoernooi.

Sue, het creatieve dochtertje van actrice Anne-Marie Jung, vindt sommige humor om door de plee te spoelen.