Bibi Breijman
Volledig scherm
Bibi Breijman © Brunopress

Bibi wordt overladen met kusjes en Thierry maakt tijd voor de liefde

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 1. Ruud de Wild maakt treffend kunstwerk voor ernstig zieke Linda Hakeboom: ‘Symbolisch voor ons allebei’
  foto

  Ruud de Wild maakt treffend kunstwerk voor ernstig zieke Linda Hakeboom: ‘Symbolisch voor ons allebei’

  Radio-dj en kunstenaar Ruud de Wild heeft Linda Hakeboom verrast met een kunstwerk dat volgens haar perfect symbool staat voor hen allebei. De Wild werd onlangs behandeld aan darmkanker en Hakeboom ondergaat momenteel de zoveelste chemokuur. Op het kunstwerk staat de tekst ‘I’m still standing’, oftewel ‘ik sta nog overeind’. ‘Allebei aan het worstelen met die oh zo verwoestende ziekte, maar allebei nog op onze pootjes’, schrijft een dankbare Linda.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.