Bij Bibian Mentel werd vorig jaar oktober opnieuw een tumor ontdekt.
Volledig scherm
Bij Bibian Mentel werd vorig jaar oktober opnieuw een tumor ontdekt. © ANP

Bibian Mentel: ‘Ik durf niet te ver in de toekomst te kijken’

Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel (47), bij wie al meerdere malen kanker is geconstateerd, durft niet te ver in de toekomst te kijken. ,,Ik vind de vraag hoe ik naar de toekomst kijk een moeilijke vraag.”

 1. Luister hier naar alle afleveringen van De Veertigers:

  Luister hier naar alle afleverin­gen van De Veertigers:

  De Veertigers is dé podcast voor iedereen die veertig of ouder is. In tien afleveringen praat Manuel Venderbos van AD Video met radiomaker Sander de Heer, presentatrice Wytske Kenemans en programmamaker Jet Sol over alles wat je meemaakt als veertiger. Want hoe woon je nu, waarom kun je niet meer zo goed tegen drank en heb je eigenlijk wel alles bereikt wat je wilde bereiken? Je hoort het allemaal in De Veertigers. Ook leuk voor 30'ers en 50'ers.
 2. Prinses Delphine: ‘Albert explodeerde, ik was zijn dochter niet’
  PREMIUM

  Prinses Delphine: ‘Albert explodeer­de, ik was zijn dochter niet’

  De nieuwbakken Belgische prinses Delphine (52) - die sinds een kleine drie weken de achternaam van haar vader Albert mag voeren - was in een uitgebreid interview met het Australische programma 60 Minutes uiterst openhartig. ,,Het was tijdens de afgelopen jaren extreem ongemakkelijk voor mij. Ik zal de liefde van mijn vader niet krijgen, en misschien ook niet van mijn broers en zussen. Maar ik voel me nu wel geaccepteerd en ik leef weer op.”