Charlie Watts.
Volledig scherm
Charlie Watts. © EPA

Biografie over Rolling Stones-drummer Charlie Watts op komst

Er komt een officiële biografie over de vorig jaar overleden Rolling Stones-drummer Charlie Watts. Het boek heet Charlie’s Good Tonight: The Authorised Biography of Charlie Watts en verschijnt volgens muziekblad Rolling Stone op 11 oktober.

 1. Franse tekenaar Sempé (89), bekend van ‘De kleine Nicolaas’ overleden

  Franse tekenaar Sempé (89), bekend van ‘De kleine Nicolaas’ overleden

  Jean-Jacques Sempé, die de geliefde Franse kinderboekenreeks Le Petit Nicolas (De kleine Nicolaas) illustreerde, is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn vrouw bekendgemaakt. De kinderboeken boden een geïdealiseerde visie op de kindertijd in het Frankrijk van de jaren vijftig en werden een internationale bestseller, ook in Nederland. Sempé illustreerde tevens meer covers van het vooraanstaande opinieblad The New Yorker dan welke andere illustrator dan ook.
 2. Bom ontploft in B&B van Astrid: 'Dit is mijn grens en daar ga jij niet overheen’
  B&B Vol Liefde

  Bom ontploft in B&B van Astrid: 'Dit is mijn grens en daar ga jij niet overheen’

  De bom is gebarsten in de Oostenrijkse bed en breakfast van Astrid. Het was Harmjan die in de ogen van Astrid voor de tweede keer een misstap had begaan. Hij zou haar afschilderen als een bitch en bovendien niet luisteren naar wat zij hem had opgedragen. Iets waar de b&b-eigenaresse absoluut niet van gediend is. ,,Ik voel me iedere keer neergezet als een bitch en als een kenau, en daar heb ik gewoon geen zin in.”