Linda de Mol
Volledig scherm
Linda de Mol © Brunopress

Blad van Linda de Mol wist langer van mogelijk wangedrag Ali B

Het blad Linda. kreeg in juni 2020 al signalen van seksueel grensoverschrijdend gedrag door rapper Ali B. Dat bevestigt een woordvoerder van het blad na berichtgeving van de Volkskrant hierover. Linda. sprak in 2020 met twee vrouwen die hier naar eigen zeggen mee te maken hebben gehad. Een van hen, een oud-deelnemer van The Voice, zei door Ali B te zijn verkracht. Maar die verhalen hebben het blad nooit gehaald.

5 reacties

 • K van Venen

  4 maanden geleden
  Jos, wat is er mis met feminisme. Of ben jij liever de man die op zondag het vlees snijdt.
 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Is Ali überhaupt al veroordeeld? Of loopt heel feministisch Holland weer voor de troepen uit..
 • Van der Meij

  4 maanden geleden
  Linda of Jildou hadden moeten zeggen tegen deze slachtoffers dat dit te ernstig was om er niets mee te doen. Ze hadden anoniem melding moeten maken bij wie of wat dan ook!
 • K van Venen

  4 maanden geleden
  Linda is een vrouw met een goed stel hersenen. Ze had kunnen verkomen dat er meer slachtoffers werden gemaakt om met de vrouwen te praten en aangifte te doen. Door niet ingrijpen van toen is nu alles kapot, en medeplichtig aan deze vieze praktijken.
 • HA Klomp

  4 maanden geleden
  Als het inderdaad vertrouwelijk is besproken en John de Mol wist het wél via zijn zus is dat nog erger dan dat het nu is. Het ergste is dat het vooral niet over de slachtoffers gaat……