Volledig scherm
© EPA

Bob Dylan werkt aan nieuwe plaat

Bob Dylan is de studio ingedoken voor een nieuw album. De 74-jarige singer-songwriter werkt in de beroemde Capitol Studios in Hollywood aan de opvolger van Shadows in The Night.

Ook op de nieuwe plaat staan covers, vertelde de muziektechnicus Al Schmitt die Dylan bijstaat aan Billboard. ,,Het gaat fantastisch. Hij klinkt heel goed." Volgens de technicus, die al eerder met Dylan samenwerkte, is de sfeer in de studio heel goed. ,,We hebben plezier samen."

Shadows in The Night verscheen vorig jaar januari. Voor zijn 36e studioplaat coverde Dylan tien ballads van Frank Sinatra. Of op het nieuwe album weer alleen nummers van Sinatra staan, is niet duidelijk. Ook is nog niet bekend wanneer Dylans nieuwe plaat verschijnt.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties.