Volledig scherm
Bobbi Eden © ANP Kippa

Bobbi krijgt hulp tijdens breien, de soulmate van Britt

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Bobbi Eden is dol op breien en heeft zelfs haar zoontje aangestoken met het brei-virus. De kleine Brandon besloot daarom zijn moeder een handje te helpen.

Eve, het paard van Britt Dekker, is niet zomaar een paard. De blondine deelt op Instagram een bijzondere foto waarop de twee met elkaar knuffelen. ‘Soulmate', schrijft ze erbij.

Johnny de Mol is vanavond aan de beurt om eens flink ‘geroast’ te worden. De presentator heeft er naar eigen zeggen erg veel zin en maakt dit duidelijk door een wel heel opmerkelijk kiekje te delen. ‘Bring it!', schrijft hij erbij.

Eva Koreman heeft het moeilijk. De radio-dj deelt een foto waarop ze met een ‘enorm huilhoofd’ in de camera kijkt. Reden van haar emotionele bui? Ze heeft haar oude, vertrouwde huisje ingeruild voor een nieuwe woning.

Marco Borsato  - die op 21 december 52 jaar wordt - staat vandaag met lieve woorden stil bij de verjaardag van zijn echtgenote Leontine die 51 jaar is geworden.  

Deborah Wietzes, de nieuwe vriendin van RTL4-coryfee Martijn Krabbé, werpte vanmiddag en mysterie op. Ze kreeg  een sinterklaasgedicht waarvan de laatste zin luidt: ‘Deborah, wil je met me trouwen?’ Bij een foto van de romantische rijmelarij schrijft ze met hoofdletters het antwoord: ja.  Martijn en Deborah hebben vanmiddag bevestigd dat de twee inderdaad gaan trouwen.

Pim, de vriend van actrice Pip Pellens, moest in een restaurant even zoeken waar hij zijn linkerhand op zou leggen.

Voor mannen die zich het hoofd breken over een toepasselijk kerstcadeautje voor hun vrouw, komt killerbodyfanate Fajah Lourens met een pikante suggestie.

Presentator en acteur Patrick Martens voelde zich op de bazaar in Beverwijk een hoogzwangere, koffiedrinkende vrouw met een pittig kort kapsel.

Mariska Bauer schrokt zich kennelijk rot, toen haar man Frans naast haar bleek te liggen met een elfenmuts op zijn hoofd.

Jon Karthaus, regisseur van de nieuwe Jandino Asporaatfilm Bonbini Holland 2,  vindt dat hij er na vier uur slapen best belabberd uitziet.

Model Kim Feenstra begon onlangs een actie om kerstpakketten in te zamelen voor mensen die onder de armoedegrens leven. En nu zoekt ze gezinnen die zo'n ongetwijfeld welkome doos willen.