Volledig scherm
© KRO-NCRV

BZV-boer Olke in het huwelijksbootje gestapt

Goed nieuws voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal-boer Olke: hij is met zijn geliefde Hilda getrouwd. Dat vertelt het stel aan de officiële website van het KRO-NCRV-programma.

Het huwelijk is in kleine kring gevierd in het bijzijn van vrienden en familie. ,,Het mooiste moment was toen wij elkaar het jawoord gaven. Vanaf dat moment ga je als getrouwd echtpaar door het leven, wat heel mooi en bijzonder is’’, vertelt Hilda.

,,Ons huwelijk vond plaats in de kerk waar Olke graag komt. De pastoor heeft ons getrouwd. Het was een hele mooie ceremonie waarin de pastoor in prachtige woorden uitlegde hoe speciaal het huwelijk is’’, gaat ze verder.

Olke en Hilda leerden elkaar kennen nadat Olkes vriendin Karen begin 2018 overleed. Hilda betuigde haar steun aan de Texaanse boer en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. ,,Samen door het leven gaan, elkaar te steunen en elkaar aan te vullen. Op zo’n moment besef je weer hoe prachtig het leven kan zijn.’’

Tijd voor een echte honeymoon is er deze zomer nog niet. ,,Wij hopen in het najaar een klein huwelijksreisje te kunnen maken. Misschien een paar dagen naar de kust van Texas, dat zou heel fijn zijn’’, zegt Hilda. ,,Wat onze toekomst betreft, hopen wij dat het goed zal gaan met ons bedrijf en dat wij een lang en gelukkig leven samen in Texas zullen hebben.’’

  1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Britain's Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.