Viggo Waas
Volledig scherm
Viggo Waas © Brunopress

Cabaretier Viggo Waas getroffen door herseninfarct

Cabaretier en acteur Viggo Waas is vijf weken geleden getroffen door een herseninfarct. Dat heeft zijn management vandaag bevestigd. Het gaat naar omstandigheden goed met de 59-jarige Waas.

1 reactie

  • Snijder

    1 jaar geleden
    Alexander Snijder Viggo heel veel sterkte met je NAH ( niet aangeboren hersenletsel) namens helaas een lotgenoot nu ook alweer 3 jaar geleden een 2 tal herseninfarcten te hebben gehad, juist door een structurele behandeling in bewegen voor je motoriek en modules volgen zoals omgaan met veranderingen, je nieuwe ik en emotieregulatie ben ik weer op een 60% geklommen en ik ga hoger komen maar weet dat ik niet meer de oude ik zal worden Mijn leven is nadat ik zelfstandig ondernemer was erg veranderd
  1. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.