Volledig scherm
Chantal Janzen en Famke Louise © BRUNO PRESS

Chantal mislukt als influencer en O'G3NE-Amy slingert in bikini

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

O’G3NE-zangeres Amy Vol kwam op vakantie dit wildgroeiende stuk touw tegen. ‘De natuur is iets magisch’, schrijft ze.

Het komt met bakken uit de hemel op Lowlands, maar de zonnebril van Famke Louise is vermoedelijk te duur om af te zetten.

Dit kiekje van zangeres Merol ziet er een stuk realistischer uit. Zij regende naar eigen zeggen zo nat dat ze er opgewonden van werd.

BNNVara-ster Tim Hofman hoopt dankzij dit subtiele sjaaltje anoniem Lowlands te kunnen verkennen.

Chantal Janzen wilde op zijn Kardashians het internet breken met een ‘glamour life, holiday-like, influencers sizzling’-kiekje, schrijft ze. Het resultaat lijkt meer een reclame voor een handdoekenzaak.

Dave Roelvink is op een onoplettend moment totaal niet-poserend vastgelegd op de gevoelige plaat. Broertje Donny reageert positief. ‘Geile bloedhond’, schrijft hij.

Instagramgebruikers kunnen sinds kort melding maken als ze nepnieuws tegenkomen. Gelukkig vaart mode-onderneemster Moïse Trustfull op dit kiekje echt door de Amsterdamse grachten, zoals ze schrijft.

Je hebt koffiedrinken en je hebt koffiedrinken met swag. Voetbalster Shanice van de Sanden is duidelijk van dat laatste. 

Een liefdevol familiekiekje van songwriter John Ewbank, waarop ‘zijn’ vrouwen te zien zijn.

Topmodellen Doutzen Kroes en Candice Swanepoel poseren op een boot. De Friese schone krijgt echter wat kritiek op dit kiekje, waarop ze wel erg mager zou zijn. ‘Je bent een mooie vrouw Doutzen, maar persoonlijk vind ik je te mager', is een van de vele reacties.

Met de tekst ‘muts, muts’ deelt presentatrice Bridget Maasland een kiekje samen met haar moeder. De tekst ‘bril, bril’ had ook volstaan. 

Een topsporter heeft zelden vrij en daarom hangt schaatskampioen Kjeld Nuis ook in het weekend aan de apparaten en showt daarmee zijn imposante spieren.

Voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening is op Lowlands en plaatst een foto met de tekst ‘heftig'. De vraag is of dit gaat over het festival of de vier vrouwen die rond hem dartelen. 

Ook voormalig hockeyster Ellen Hoog is klaar voor een nieuwe Lowlandsdag en die beleeft ze samen met hockeyvriendinnen Sophie Polkamp en Judith Zeevenhooven.

De vakantie van Shownieuws- en Ochtendshow to Go-presentatrice Lisa Michels heeft zo te zien maar weinig om het lijf.