Chantal Janzen.
Volledig scherm
Chantal Janzen. © Foto Levin en Paula

Chantal wordt gepest door kinderen en kleine Dré zit al aan het bier

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Na vier seizoenen zit er op voor Familie Kruys. Vanavond is de laatste aflevering en ster van de serie Elise Schaap (Ruxandra) neemt op Instagram alvast afscheid van haar 'familie’.

Een droom wordt werkelijkheid voor presentatrice Nicolette Kluijver. Haar dochtertje geeft ze paardrijles op haar eigen paard.

De zoon van André Hazes treedt zijn vader in de voetsporen. Hij is al aan het bubbelen voor zijn stem én heeft alvast een blikje bier in zijn handen. 

Sylvie Meis loopt heel casual door een hotelhal in een zwarte jurk. Ondertussen worden er twee kiekjes van haar genomen.

Deze vrouw blijkt een dubbelganger van de auto van YouTube-fenomeen Enzo Knol te zijn.

Als een echte influencer ging voormalig miss Nederland Kim Kötter naar Flamingo Beach. Ze is echter niet heel tevreden over het eindresultaat.

Heb je net de ramen gelapt, gaan de kinderen die weer vuil maken. Het overkomt Chantal Janzen, maar die heeft een oplossing. Ze doet gewoon de deur op slot.