Volledig scherm
Cher komt voor het eerst in jaren weer naar ons land. © EPA

Cher (72) geeft na bijna vijftien jaar weer concert in Nederland

Cher komt voor het eerst in jaren weer naar ons land. De Amerikaanse zangeres staat op maandag 30 september in de Ziggo Dome. Kaarten zijn vanaf vrijdagochtend te koop. Het is meer dan veertien jaar geleden dat Cher door Europa toerde. Haar laatste concert op Nederlandse bodem gaf ze in 2004 in Ahoy.

Volgend jaar komt de 72-jarige zangeres naar Europa met haar Here We Go Again Tour, waarmee ze in september en oktober al door Australië en Nieuw-Zeeland trok. Begin volgend jaar zijn de Verenigde Staten en Canada aan de beurt, daarna komt Cher onze kant op.  ,,Het lijkt erop alsof ik overal heen ga", twitterde ze vandaag.

Tijdens haar concert combineert Cher hits uit haar repertoire met een aantal ABBA-covers. Na haar rol in de film Mamma Mia! Here We Go Again nam Cher het album Dancing Queen op, een eerbetoon aan de muziek van ABBA en geïnspireerd door de film.

Een foto die is geplaatst door null (@cher) op

 1. Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interactief survivalprogramma

  Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interac­tief survival­pro­gram­ma

  Streamingdienst Netflix komt met acht afleveringen van een survivalprogramma waarin kijkers op interactieve wijze zelf het verloop van hun barre tocht door de wildernis kunnen bepalen. Het gaat om de reeks You vs. Wild van de Britse avonturier en bergbeklimmer Bear Grylls (44). Hij legt alle moeilijke beslissingen letterlijk in de handen van kijkers zoals ‘blijven stilstaan’ of ‘rennen’ en ‘voorzichtig kruipen’ of juist ‘rechtop lopen’.
 2. Guus Meeuwis woest op René van der Gijp na beledigen vriendin Manon Meijers
  update

  Guus Meeuwis woest op René van der Gijp na beledigen vriendin Manon Meijers

  Guus Meeuwis (46) heeft fel uitgehaald naar Veronica Inside-analist René van der Gijp die zijn vriendin, styliste Manon Meijers, vorige week vanwege haar uiterlijk en lengte ‘de omgebouwde broer van Guus’ noemde. ,,Ik ben pissig! Iedereen mag van mij een mening hebben, maar dit was heel lelijk, vies en pesterig”, aldus Meeuwis. Hij noemt Van der Gijps belediging van het niveau middelbare en zelfs lagere school.