Volledig scherm
Chris Brown © AFP

'Chris Brown en zijn ex-vriendin verwachten zoon'

Chris Brown en zijn ex-vriendin Ammika Harris verwachten een zoon. Het was al bekend dat Ammika zwanger is van de 30-jarige zanger, maar nu weet TMZ op basis van bronnen rond het paar ook het geslacht te melden van de baby die in het najaar wordt verwacht.

Het wordt het eerste kind voor Ammika. Chris Brown is al vader van de 5-jarige dochter Royalty die hij kreeg met zijn ex Nia Guzman. Chris en Ammika zijn niet meer bij elkaar, maar volgens TMZ steunt de zanger haar tijdens haar zwangerschap op alle fronten, ook financieel.

In juni werd de zwangerschap bekend, maar fans hadden al in mei hun vermoedens toen Chris de afkorting BM plaatste onder een van haar foto's op Instagram. BM staat voor baby mama.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”