Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dankjewel Johnny, dat de grote ongevaccineerde denker Nielson zijn inzichten mocht delen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

9 reacties

 • A Nijland

  1 jaar geleden
  Nou Angela toch, laat jij je nu leiden door je onderbuikgevoel? Je hebt iets tegen het de Mol imperium en dat mag. Maar je schrijft een onafhankelijke column toch? dit riekt naar subjectiviteit. Wil je ook mijn mening dan? Waarom moeilijk doen? Gevaccineerd kun je de ziekte overbrengen en ongevaccineerd ook. Gevaccineerd heb je minder risico zeggen ze, nou dan, ik zeg vrijheid blijheid. Volle ziekenhuizen? dat kan sowieso, ook buiten covid om. Angst is altijd een slechte raadgever geweest.
 • Eric Goedhart

  1 jaar geleden
  Heeft niemand nu door dat het juist de bedoeling is van dit kabinet om een zo groot mogelijke tweedeling in de maatschappij te krijgen?
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  👍👍💐
 • Veltkamp

  1 jaar geleden
  Je kunt het ook omdraaien. Ik las het in een artikel over Oostenrijk. "We moeten de ongevaccineerden beschermen in drukke gebieden. Dus dat betekend dat ongevaccineerden geen toegang mogen hebben tot risicovolle gebieden. Voor hun eigen bescherming. In Oostenrijk waren ze de hele zomer al strenger. We hebben dagelijks de app moeten gebruiken op terras en in restaurant.
 • Rinus Vruggink

  1 jaar geleden
  Zegt de ene lege hersencel tegen de andere........