Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dankjewel Johnny, dat de grote ongevaccineerde denker Nielson zijn inzichten mocht delen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

8 reacties

 • E Goedhart

  1 dag geleden
  Heeft niemand nu door dat het juist de bedoeling is van dit kabinet om een zo groot mogelijke tweedeling in de maatschappij te krijgen?
 • Auke de Jager

  1 dag geleden
  👍👍💐
 • Veltkamp

  2 dagen geleden
  Je kunt het ook omdraaien. Ik las het in een artikel over Oostenrijk. "We moeten de ongevaccineerden beschermen in drukke gebieden. Dus dat betekend dat ongevaccineerden geen toegang mogen hebben tot risicovolle gebieden. Voor hun eigen bescherming. In Oostenrijk waren ze de hele zomer al strenger. We hebben dagelijks de app moeten gebruiken op terras en in restaurant.
 • M. Vruggink

  2 dagen geleden
  Zegt de ene lege hersencel tegen de andere........
 • J. Albers

  2 dagen geleden
  Hmm beetje cynisch stukje. Liever respectvol omgaan met mensen die bewust niet als een "blinde" achter die de Jonge aanhobbelen. Want laten we eerlijk zijn, als je afhankelijk moet zijn van sukkelige demissionaire figuren als Rutte en de Jonge of die Kaag, ben je ook ver gezonken hoor! Althans zo ervaar ik die lijders met hun ondoorgrondelijke wispelturige wanbeleid. En ja, ik heb lijders bewust met een IJ geschreven En ja, als je weggestemd bent door het parlement, toontje lager zingen gewenst.