Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dat ene zinnetje van Johnny bij Humberto legde feilloos bloot waar het tegenwoordig misgaat op tv

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

10 reacties

 • Joyce Rosendaal

  2 maanden geleden
  De hele Nederlandse TV wordt met de dag slechter, spelletjes shows alleen maar BNers want er zijn niet genoeg Nederlanders meer. Herhalingen van de meest.... shows. Alleen maar praat programma's met zogenaamde deskundige. Het weekend is helemaal niet om over naar huis te schrijven. Alleen lachen om home video das nog leuk maar voor de rest. De enige programma die wij dan nog kijken zijn americaanse series zoals FBI want csi is ook al de zoveelste herhaling.
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Wat ook niet helpt is het grote aantal 'onderwerpen' en de tijd die aan elke van die 'onderwerpen' besteed mag worden. Hoe vaak wordt een goed gesprek niet afgekapt met: 'we moeten naar het volgende onderwerp...' Twee, drie onderwerpen per uitzending, met één of twee deskundigen is méér dan zat. Kijk maar eens hoe Markus Lanz dat doet op het ZDF, slechts drie avonden per week. Door één uitzending ben ik volledig geïnformeerd, terwijl Nederlandse talkshows slechts een kakafonie van geluid zijn.
 • C van der Vegt

  2 maanden geleden
  Vooral NPO1 heeft veel te veel dagelijkse talkshows: 5, 6 als je Ongehoord ook mee rekent, en dat begint al om 7uur want, WNL is óók een talkshow en allemaal even saai. Van mij mogen ze die van 19uur er wel vervangen voor een kwis, nee géén infantiel woordspelletje, maar een goeie kwis (2voor12 niveau) waar je ook nog iets van leert. Zo schakel ik om 17.30uur vaak over naar BBC1 en 19uur naar BBC2 voor een paar echt goeie kwissen. Volgens mij heeft de NLse kijker daar behoefte aan.
 • Carin de Graaf-de Rijke

  2 maanden geleden
  Het leukste moment van Humberto's talkshow gisteravond vond ik het stukje met Ernst, Bobbie en de rest. Wie zong 's avonds laat het hardste mee met "soepkip"? Juist.....moi! Heel terecht dat ze de Buma Kindermuziekprijs 2023 hebben gekregen! Jeugdsentiment voor mijzelf en plezier voor mijn kinderen. Al 25 jaar spelen Erik en Gert-Jan vol overgave, dat is best knap!
 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Zou het ook zo kunnen zijn dat overal dezelfde mensen verschijnen i.v.m., hun contracten bij de omroep(en), lekker goedkoop, gasten hebben recht op een vergoeding maar als ze al in dienst zijn van de omroep, heeft de omroep dus geen extra kosten !!! Maar inderdaad wat een zooitje die talkshows, ook Eva Jinek, tjee dat is toch ook wel een gold digger geworden zeg !!! Brandtpunt, Barend en van Dorp, Pauw en Witteman, dat waren inderdaad nog eens vaklui !!!!!!!!