De kille reactie van John de Mol op al die schokkende verhalen, is veelzeggend

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

17 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Ik zeg altijd het kan je niet je hele leven voor de windt gaan.Eens komt daar de val en dan val je hard als je denkt gaat goed zo dan krijg je opeens een vet mindere tijd of je heb er zelf aan meegewerkt of een ander heeft het je aan gedaan.Bij mij was het dus anderen!
 • Chinta M.L. Koster

  1 jaar geleden
  John de Mol, de slimpieper, trok eerst nog wat dagen uit om voor hemzelf een goede advocaat te vinden voordat hij zijn 2 van narcisme doordrenkte zinnen uit kwam spreken over de nekken van. Bedenk me ineens dat hijzelf ook nog eens op Willeke Alberti heeft gelegen. In die tijd was er nog geen loket waar ze daarover iets kon melden. Voor mij heeft de man de Mol in elk geval geen vrouwenvlees net als zijn zus geen mannenvlees heeft. Opdoeken die familie..Op de Maan of Mars opnieuw beginnen..
 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Ik ben vooral geschokt over het feit dat men in shock is over dergelijke praktijken in de showbizz wereld of mensen op bepaalde posities in zijn algemeenheid. Leven mensen in een wereld vol eenhoorns en regenboogstralen ofzo? En het richt zich weer eens enkel op mannen, de vrouwen in deze werelden zijn onschuldige weerloze wezentjes zeker... weten van niets? jaaaajah, als ik mijn handen voor mijn ogen doe bestaat de wereld niet en dat is waar Lala land realiteit wordt. Huppel, lalalala, shock...
 • K. Cate

  1 jaar geleden
  Bij Beau een kakkelende kip zonder kop. Reactie vanuit emotie is niet altijd verstandig
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Altijd al gedacht dat die Borsato en Ali B niet deugen. Ze hebben geen intelligentie. Dat is aan de teksten ook echt te horen: onzin geneuzel teksten waar simpele zieltjes blij van worden. Die Ali kan niet eens normaal Nederlands spreken. Mooi dat ze door de mand vallen.