Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De Sinterklaas van Jan Slagter was gênant, kwaadaardig, seksistisch en NPO-onwaardig

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  Roy Otters klaagt over de Sinterklaas bij VI Inside, terwijl verstandige mensen genoten van de Sinterklaas bij de Oranjewinter.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Roy mijns inziens heb jij totaal geen humor
 • Niels Klarenberg

  2 maanden geleden
  Bij VI werkt het wel en om de volgende erg simpele reden. Mensen die VI kijken zijn niet zo snel op tenen getrapt, de kijkers bij meneer Slagter wel, keer op keer zelfs, daar is zijn omroep ook op gebouwd, ouderen met lange tenen. En als je dan ook al geen enkele vorm van humor bezit zoals Jan dan val je door de mand en word je terecht genadeloos figuurlijk neergesabeld. En waarom zou je ook het concept van een ander na moeten doen? Ow wacht, Nederlandse tv.
 • Roy Otters

  2 maanden geleden
  Ze moet Zich niet zo aanstellen de sinterklaas bij vi inside was 10 x erger en daar ging ze bij aan tafel zitten hahaha en dan hier iver zeiken ? Beetje dubbel mevrouw
 • Hans Invernizzi

  2 maanden geleden
  Inderdaad een gênante vertoning. Je zult maar jaar in jaar uit bij DWDD zijn toegeschreeuwd en vernederd terwijl de directie de andere kant op keek en je zult maar met lood in je schoenen hebben gesproken met de journalisten van de Volkskrant en dan krijg je dit…. Ik begrijp ook niet wat deze man bezielt maar dit soort gedrag zie je vaker in dit soort situaties. De bobo’s dekken elkaar en laten de slachtoffers keihard vallen. De bezem moet door de hele omroeptop, te beginnen bij MAX.